Consiliu

În această secțiune îi puteți găsi pe membrii Consiliului Director al Fundației Superbet.

Augusta Valeria Dragic
Augusta Valeria DragicPreședinte

Absolventă a Universității de Medicină și Farmacie București “Carol Davila” în 1992, a lucrat ca medic - stagiar chirurg, apoi rezident chirurgie toracică si oftalmologie până în 2001, când a luat decizia de a pivota către antreprenoriat.

Din 2002 până în 2008, a activat în diverse domenii, de la învățământ la comerț exterior sau de la import de automobile la producția lemnului, mereu din poziția de antreprenor care descoperă diversele provocări ale fiecărei industrii.

Gabriel-George Petrescu
Gabriel-George PetrescuVicepreședinte
Gabriel este Vicepreședinte al Consiliului Director al Fundației Superbet.

Este Fondator & Managing Partner al EVOS innovation, o firmă de consultanță care are ca scop creșterea performanței companiilor prin abordări inovatoare de analiză a rețelei organizaționale folosind OrgXO.com, precum și diagnoza culturii și design organizațional folosind metodologia Workplace Genome®.
Angela Elisei-Grebănaș
Angela Elisei-GrebănașMembru

Angela Elisei-Grebănaș ocupă  in prezent poziția de CFO România si Head of Group Treasury în cadrul Grupului Superbet

Cu o experiență de peste 20 de ani în domeniul financiar, Angela Elisei-Grebănaș a ocupat aceaasi pozitie de CFO  în cadrul mai multor companii precum Finnforest Romania - parte a grupului Metsä Group sau SC Ritzio BU- detinatoarea la acel moment a salilor de joc “ Million”.