Despre Noi

 

Despre Noi

 

Cine Suntem?

Fundația Superbet a luat naștere în anul 2019, ca o organizație neguvernamentală, nonprofit, pentru a pune sub o unică umbrelă activitațile din sfera CSR, desfășurate încă de la înființare - din 2008, de către Grupul Superbet.

Fundația are identitate juridică proprie și funcționeaza independent de operațiunile comerciale ale Grupului Superbet, fiind condusă de catre un Comitet Director, format din Augusta Valeria Dragic, Angela Elisei Grebănaș si Gabriel Petrescu. 

Fundația Superbet este finanțată în principal de diversele firme din Grupul Superbet, ale căror fonduri le redirecționează către beneficiarii finali.

Are parte de sprijinul logistic și uman al companiei si al angajaților acesteia, mulți dintre ei formând echipa de voluntari ai fundației.

Fundația Superbet este implicată în proiecte importante din domeniul educației, sănătății, culturii și sportului - șahul fiind motorul principal.

Viziune

Ne dorim o lume mai bună: oameni educați, sănătoși, cu principii morale puternice.

Misiune

Normalitatea ar trebui să fie: a face bine în jur.
Trebuie deci să acționăm. Să acționăm din tot sufletul, fără a aștepta laude. 

Misiunea noastră: să facem în fiecare zi, măcar un pas, în direcția binelui, prin îmbunătățirea calității vieții copiilor, tinerilor sau a celor aflați în situații dificile, în primul rând, prin educație.

Valori

Compasiunea:

Ne pasă de cei din jur și vrem să împărțim și cu cei mai puțin norocoși din ceea ce întâmplarea  sau Dumnezeu ne-a dăruit.

Implicarea:

Implicarea și puterea exemplului ei este importantă, credem că schimbările în bine pot avea loc doar prin contribuția fiecăruia.

Perseverența:

Indiferent de durată sau efort, continuăm să acționăm și să transformăm lumea într-un loc mai bun.

Copyright © 2022 Fundația Superbet